header_banner_image
Heerlijke pannekoeken Bij 't Jagersnest
header_banner_image_mobile
Heerlijke pannekoeken Bij 't Jagersnest

Over ons

Restaurant ‘t jagersnest is een gezellig en knus familie restaurant. Onze kleine gasten kunnen lekker spelen in het eigen Speel- en Doepark van 't Jagersnest. Voor gasten van 't Jagersnest is de toegang gratis. Ook hebben wij binnen een ingerichte speelhoek, dus regen zal de pret niet derven. In de zomer is ons zwembad geopend deze is voorzien van een pierenbadje.

Hoofdsponsor DVS`33 Ermelo

De HoofdsponsorGroep van DVS’33 en de BusinessClub DVS’33 is uitgebreid met een nieuwe hoofdsponsor: VDB Recreatie Groep.  Het familiebedrijf heeft diverse recreatieondernemingen en restaurants waarvan o.a. Recreatiecentrum De Paalberg, Klimbos Ermelo, VDB Outdoor, VDB Holiday.com en Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest onderdeel zijn. De komende drie jaar is VDB Recreatie Groep de officiële shirtsponsor van de Bambinos.  

NL KampioenPannenkoeken bakken 2015/2016

Op 15 januari, vond op de Horeca Vakbeurs HORECAVA het Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken Bakken plaats. Ambitieuze chef-kok Gillian Wilkens van 't Jagersnest Pannenkoeken & Eeterij sleepte de prestigieuze titel binnen! Zij won naast de enorme eer ook een gouden pan! Tevens kreeg 't Jagersnest de Kinderjury prijs. De Kinderjury vond onze Marshmallow/Strawberry Pannenkoek de állerlekkerste! Komt u deze ook eens proeven?