Hoofdsponsor DVS`33 Ermelo

De HoofdsponsorGroep van DVS’33 en de BusinessClub DVS’33 is uitgebreid met een nieuwe hoofdsponsor: VDB Recreatie Groep.  Het familiebedrijf heeft diverse recreatieondernemingen en restaurants waarvan o.a. Recreatiecentrum De Paalberg, Klimbos Ermelo, VDB Outdoor, VDB Holiday.com en Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest onderdeel zijn. De komende drie jaar is VDB Recreatie Groep de officiële shirtsponsor van de Bambinos.  

Zaterdag 30 april is de ‘inhuldiging’ als hoofdsponsor in de Joop Bakker BusinessLounge van DVS’33. Coen van den Broek, directeur van VDB recreatie groep, vertelde er veel zin in te hebben. “Zorgen voor ontspanning is ons vak”, vertelde hij. “Wij bieden jaarlijks meer dan 200.000 mensen de faciliteiten om te ontspannen, we weten dus als geen ander hoe belangrijk dat is. Sportief bewegen maakt daar ook onderdeel van uit.  Het is mooi als je van kleins af aan al ervaart hoe ontspannend sporten kan zijn. Daarbij is het leren in een team te spelen ook geweldig goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Wij vinden het dan ook heel leuk én belangrijk om bij een lokale club een team als de Bambino’s te sponsoren.” 

VDB recreatie groep heeft voor de komende drie jaar de ‘Jagerscup’ in het leven geroepen. Een prachtige beker waar de Bambinos en hun tegenstanders om gaan strijden. Coen van den Broek is een echte voetballiefhebber en zal dan ook regelmatig langs de lijn van DVS’33 te vinden zijn, vooral als ‘zijn’ Bambinos spelen.

Klik op het logo om de website van DVS'33 Ermelo te bezoeken.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven