VDB Foundation

VDB recreatie groep is een familiebedrijf met inmiddels de 2e en 3e generatie familie Van den Broek aan het roer. In 2014 ging een lang gekoesterde wens van de familie in vervulling: het in het leven roepen van de VDB Foundation, waarmee wij op onze parken goede doelen dagen organiseren voor kinderen van 6 tot 18 jaar die wel een verzetje kunnen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld jonge mantelzorgers, of kinderen die vanwege financieël of sociale omstandigheden een onbezorgde dag genieten verdienen.

Jaarlijks bezorgen wij zo'n 100 kinderen ( uit Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk) een fantastische dag. Eén dagdeel voor kinderen van 6 tot 12 jaar en een dagdeel voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Na een dag vol plezier en een heerlijke maaltijd na afloop stappen zij weer met  met een goed gevulde rugzak in de bus. De goodybag is gevuld met producten en waardebonnen, waar het hele gezin daarna nog profijt van heeft. 

De kinderen worden aangemeld door de diverse welzijnsorganisaties in de regio waar de VDB Foundation inmiddels uitstekende contacten heeft opgebouwd.. De goede doelen dag van de VDB Foundation is een jaarlijks terugkerend evenement.

Wilt u een financiële bijdrage leveren? Bankrekeningnummer VDB recreatie groep:
NL60 ABNA 0460 7650 00 (o.v.v. bijdrageVDB foundation)
Wilt u een attentie/product of cadeau- en kortingsbon ter beschikking stellen?
neemt u dan contact met ons op. Wij waarderen dat zeer.

Meer informatie:
marketing@vdbrecreatie.nl

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven